Salong Gustaf&jag

Salong Gustaf & jag

Salong Gustaf & jag

Gustaf & jag är egentligen bara jag, Nina, som jobbat som frisör i mer än 10 år och med erfarenhet från både mindre och större salonger, i stora städer och lite mindre. Jag har jobbat med annat både innan utbildningen och även tagit en kort paus från frisöryrket tidigare men insåg ganska snabbt att jag saknade det - och älskade det. Efter alla dessa år i branschen brinner jag fortfarande så för mitt jobb! Ständigt sugen på utveckling och inspiration men med en trygg grund att stå på gör att jag har hittat min stil som frisör.

Gustaf, är min gammelmorfar som hade salong och skötte frisyrerna på orten "förr i tiden" och som omedvetet inspirerat mig till att bli frisör.


Gustaf & jag är en dröm som gått i uppfyllelse då jag äntligen står här med min egna salong. Efter en kort paus har jag insett hur mycket jag brinner för yrket och hur varmt det ligger mig om hjärtat. Både utövandet och relationen till kunderna. Jag vill sprida en god stämning vid varje besök, se mina kunder och göra allt jag kan för att göra dem så nöjda och tillfreds som jag bara kan. Är du nöjd, så är jag nöjd!


VID BOKNING: Välj den färgbehandling som passar bäst. Ta hellre en för stor behandling tidsmässigt och är du osäker är det bara att höra av dig för rådfrågning. Vill du både klippa och färga håret måste du boka två olika tider. Finns det inte ledig tid samtidigt, skriv en kommentar till mig så ska jag se om jag kan ordna det.

 

 

Betygsöversikt

5
2 omdömen
2
0
0
0
0

Recensioner

Martin Stenlund 2023-09-08 16:49
perfekt
smidigt o bra

Adress

Salong Gustaf&jag

Storgatan 9

93831 Arjeplog

0961 - 61337

ninasamuelsson_19@hotmail.com

Kontakt